echte liefde

Lief Roxeanne Hazes steunt zijn verloofde door dik en dun

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesLief Roxeanne Hazes steunt zijn verloofde door dik en dun
RTL

De dochter van Dré kan de afgelopen dagen rekenen op flink wat gal nadat ze een kiekje plaatst van zichzelf en haar oogappeltje Fender. Daarom steekt haar trouwe verloofde, Erik Zwennes, haar op Instagram een hart onder de riem.

"Laat me je nu dan alvast vertellen wat een geweldige moeder je hebt"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kleine spruit Roxeanne Hazes kijkt zijn ogen uit
Lees ook

Kleine spruit Roxeanne Hazes kijkt zijn ogen uit

"Soms denk ik in je blik al te kunnen zien hoe je over drie of vijftien jaar zal kijken", schrijft hij als tegenreactie bij hét bewuste kiekje van zijn knul spetterend in het water. "Laat me je nu dan alvast vertellen wat een geweldige moeder je hebt en hoe belangrijk ze voor ons is. Laten wij haar altijd beschermen en doen smelten met onze glimlach", uit hij zich verder onder de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De reden van alle commotie is een foto die Rox afgelopen week deelt op haar social media. Wat volgens de zangeres valt onder een lief kiekje met haar kleine schat, wordt door het wereld wijde web aangezien als sexy en aanstotend. Iets wat de Hazes-telg niet kan bevatten. "Ik vind het walgelijk dat mensen seksualiteit zien in een foto waar ik met mijn kindje op sta", vertelt ze aan RTL Boulevard. "Mannen worden daar een soort helemaal wild van en zeggen daar dan iets van."

Afgelopen juli komt het kleine ventje ter wereld. De kersverse ouders leven, ondanks alle negativiteit, nog altijd op een roze wolk. Ze heeft nu nog haar handen vol aan de kleine deugniet, maar Rox wil dolgraag haar prachtgezinnetje uitbreiden. "Over een paar jaartjes heel graag!” 

Lees meer over
Erik ZwennesRoxeanne Hazes