kees & cast

Dit is wanneer Kees & Co terug is op de buis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardDit is wanneer Kees & Co terug is op de buis
RTL

Ons hart maakten een sprongetje toen we hoorden dat RTL de succesvolle serie Kees & Co in een nieuw jasje steekt. We kunnen dan ook niet wachten om weer te genieten van het wel en wee van de familie Heistee. En dat is sneller dan je denkt!

"Een droom die uitkomt"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Die jaren gaan zo vlug: Kees & Co-Ben is 60
Lees ook

Die jaren gaan zo vlug: Kees & Co-Ben is 60

Dat Simone Kleinsma haar rol als Kees weer oppakt is natuurlijk buitengewoon fantastisch. Maar we hebben nóg meer goed nieuws: de langverwachte show is namelijk dit voorjaar al te bewonderen op de zender!

Om precies te zijn aanstaande maart, dan is Simone samen met Chantal Janzen en de rest van de cast weer te zien in de vernieuwde versie. Yes! Aflevering gemist? Geen paniek, want hij verschijnt ook gewoon op Videoland. Dat verklapte de blondine op haar Instagram.

Chantal speelt in de remake de rol van Coosje, de vriendin van zoon Rudie. "Ik vind het dan ook geweldig dat ik naast deze über-heldin in de nieuwe versie van de tv serie Kees & Co mag spelen! Een droom die uitkomt, en het wordt een droom van een serie", schrijft ze bij een lieve foto met Simone op haar Instagram.

Vorige week werd bekend dat RTL na dertien jaar de populaire Kees & Co nieuw leven in blaast. De nieuwe reeks moet het wel doen zonder dochter Anne, die is namelijk volgens het verhaal met haar man naar Spanje verhuisd. Als Kees na een bezoekje terugkeert hebben Rudie en Coosje haar huis ingenomen en wordt ze opnieuw het middelpunt in een hectisch gezin. Zin in!

Lees meer over
Chantal JanzenSimone Kleinsma