baby boom

Kleine spruit Bibi en Waylon laat niet lang meer op zich wachten

·Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanKleine spruit Bibi en Waylon laat niet lang meer op zich wachten
RTL

De laatste loodjes zijn aangebroken voor YouTube-ster Bibi Breijman. Het liefje van Waylon is eind november uitgerekend, en haar prachtige buikje is dan ook al aardig gegroeid. Vol trots showt ze haar prachtige lichaam op Instagram.

"Zeg hallo tegen mijn skippybal"

© Instagram @bibibreijman
© Instagram @bibibreijman

De aanstaande mama staat te popelen om haar kleine wurpje te omarmen. Maar voor nu moet ze het nog even doen met haar "skippybal", zoals ze haar buikje liefkozend noemt.

Of er een jongetje of meisje in the oven zit willen de tortelduifjes nog niet verklappen. Maar in een video voor LINDA.Meiden verklapt ze tóch stiekem het geslacht van haar toekomstige jonggeborene. Als haar gevraagd wordt in hoeverre haar kleine spruit te zien zal zijn op social media antwoordt ze: “Ik ga ook ietsjes meer uitkijken met wat ik ga delen. Want ik kan natuurlijk niet voor een kleine baby bepalen wat HIJ van zichzelf allemaal online wil zien.” Aha, betrapt! Dat zijn dus beschuitjes met blauwe muisjes!

Eind april maken de vlogger en haar vriendlief Waylon bekend in verwachting te zijn. Het verliefde koppel kent elkaar van het tv-programma It Takes 2. Maar de twee leren elkaar pas echt beter kennen in aanloop naar Waylons concertreeks, Top 1000 Allertijden in Ahoy.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylon