Ik vertrek

K3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLK3's Kathleen al jaren gelukkig in Zuid-Afrika
RTL

Gisteravond zagen we een bekend gezicht in het programma Ragas Reist Rond, namelijk Kathleen Aerts. De zangeres werd in Nederland en België bekend als de blonde van K3, maar is nu al enkele jaren gelukkig in Zuid-Afrika.

“Ik heb mijn hart verloren”

Vijftien jaar geleden ging Kathleen drie weken op vakantie naar Zuid-Afrika. De blondine voelde zich meteen thuis in het land en besloot dat ze hier oud wilde worden. Of zoals ze het zelf zegt: “Ik heb mijn hart verloren.” Enkele jaren later verhuisde ze met haar gezinnetje naar het land van haar dromen en begon een reisbureau. Nu woont ze er al drie jaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

K3's Kristel Verbeke schrijft kinderboek
Lees ook

K3's Kristel Verbeke schrijft kinderboek

Kathleen rolde samen met haar man Steven in het bedrijfje. Bekenden van het stel vroegen steeds om tips tijdens hun vakantie in Zuid-Afrika en van het een kwam het ander. StevieWonderTours, hoe het bedrijf heet, was een feit.

“Ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik echt moet werken", zegt de blondine over haar reisbureau. Zingen vond ze ook leuk, maar nu komt er veel meer bij kijken zoals administratie en boekhouding. "Toen ik zong hoefde ik daar niet van wakker te liggen. Dat was gewoon de boekhouder die alles oploste en klaar." Haar eigen bedrijfje geeft haar veel meer voldoening. 

Ondertussen is de voormalig K3-zangeres helemaal ingeburgerd in Zuid-Afrika. Zo steken ze ’s avonds de barbecue, ook wel braai, aan. Wél met een Belgische twist, want de kinderen van Kathleen zijn dol op rode kool met appeltjes. En dat kennen ze niet in Zuid-Afrika.

Benieuwd naar het leven van Kathleen en haar gezinnetje in Zuid-Afrika? Je kijkt Ragas Reist Rond hier terug.

Lees meer over
Kathleen Aerts