op een roze wolk

K3's Josje zet alles op een extra laag pitje

Door RTL Boulevard/Het Laatste Nieuws··Aangepast:
© Instagram @josjecoosK3's Josje zet alles op een extra laag pitje
RTL

Nog maar een paar maanden en dan is het zover voor Josje Huisman: dan kan ze eindelijk haar kindje echt vasthouden. In een interview met Het Laatste Nieuws praat de mommy to be openlijk over haar zwangerschap.

"Het is mijn eerste keer, dus ik wil dit graag heel bewust beleven"

Josje's carrière staat nu even op een laag pitje. “Het is mijn eerste keer, dus ik wil dit graag heel bewust beleven. Daarom heb ik ervoor gekozen om het kalmpjes aan te doen en me uit het publieke leven terug te trekken. Ik heb me ook voorgenomen om geen uitgebreide interviews te geven, voorlopig toch niet,” aldus de zwangere Josje tegen Het Laatste Nieuws.

En dat helpt, want het lijkt erop dat Josje enorm kan genieten van haar zwangerschap: “Van zwangerschapskwaaltjes heb ik weinig last.”

Zwangere Josje Huisman straalt van oor tot oor
Lees ook

Zwangere Josje Huisman straalt van oor tot oor

Het ziet er vooralsnog naar uit dat Josje en haar vriend Clé nog geen naam hebben voor de kleine spruit. Ze denken er wel al over na. De zangeres zegt: “De vraag is of we het geslacht al weten. Nog even geduld dus.”

De aanstaande papa is zich ook al aan het voorbereiden op de komt van de kleine. Op Instagram is te zien hoe hij met een knuffel in een doek gewikkeld zich alvast probeert voor te stellen dat dat zijn kindje is. Zo te horen kan Josje het nog niet echt geloven.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eind juli maakte de zangeres bekend haar eerste kindje te verwachten. In december kan het stel hun kleine spruit verwelkomen.

Lees meer over
Josje Huisman