payback

Bibi Breijman pakt al haar haters terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanBibi Breijman pakt al haar haters terug
RTL

Bibi Breijman is he-le-maal klaar met alle haatreacties die ze dagelijks op haar Instagram krijgt. Met haar nieuwste foto pakt de vlogger nu alle haters voor eens en voor altijd terug.

"Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Schattige gezinsuitbreiding voor Waylon en Bibi
Lees ook

Schattige gezinsuitbreiding voor Waylon en Bibi

Bibi is op haar Instagram te zien met een groen t-shirt waarop ze de sticker 'aandachtshoer' heeft geplakt. Daarbij zet ze: "Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen." 

Sarcastisch vervolgt ze: "De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments."

Als tweede foto post Bibi een screenshot van een aantal haatreacties op haar feed. Zo valt onder andere te lezen: "HAHAHAHA ff serieus, JIJ? een burn out" en "Ach gossie.... je bent 26, nog nooit gewerkt behalve een beetje video's opnemen over je vreselijk interessante leven."

Eind december van vorig jaar maakte vlogger Bibi bekend een burn-out te hebben. Het ging gewoon even niet meer. En ze is niet de enige, steeds meer vloggers kampen met een burn-out of verschijnselen daarvan. Dat leverde aan het begin van dit jaar een hevige discussie op bij RTL Boulevard.

Gelukkig gaat het tegenwoordig stukken beter met Bibi en kijkt ze uit naar haar eerste kindje. De mommy to be sluit haar Instagram-post positief af. Ze post: "Ga zo door, zo heerlijk veilig vanachter je scherm mensen haten op internet. Dat is pas echt iets om trots op te zijn.. Want een dag niet gehaat is een dag niet geleefd natuurlijk!"

Bibi en Waylon maakten op 30 april bekend in verwachting te zijn. De twee zijn sinds de opnames van het RTL-programma It Takes Two samen. 

Lees meer over
Bibi Breijman