Drie keer is scheepsrecht

Rosanna vertelt de waarheid over derde Temptation-deelname

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal It All Started In The NinetiesRosanna vertelt de waarheid over derde Temptation-deelname
RTL

Mysterieuze beelden, vage hints en kleine relletjes; Rosanna weet de spanning goed op te bouwen rondom haar eventuele deelname aan het derde seizoen van Temptation Island. Nu vertelt ze eindelijk hoe het echt zit!

"Ik vind dit echt niet normaal meer. Rot maar lekker op"

In een kort filmpje liet Rosanna twee weken geleden al zien hoe ze met drie andere vrouwen voor een kampvuur zit en geschokt reageert op de beelden die ze daar ziet. Is het Niels die opnieuw de fout ingaat? 

Nee!

Temptation-Rosanna en Alex Maas vliegen elkaar in de haren
Lees ook

Temptation-Rosanna en Alex Maas vliegen elkaar in de haren

Aan RTL Boulevard laat Rosanna weten dat het allemaal om clipopnames voor een carnavalsnummer gaat. "Het thema is Temptation", verklapt de realityster. 

In de video, die inmiddels online staat, is te zien hoe Rosanna samen met andere vrouwen kijkt naar beelden van een Temptation-achtig-feest van een onbekend dj-duo. "Kijk, zo ken ik hem, zoals we hebben afgesproken. Kijken mag en niet verder gaan", is haar eerste reactie. Vervolgens komen er nog heftigere beelden, en dan pikt ook één van de andere vrouwen het niet langer. "Kijk die van mij dan, wat 'ie met die meiden doet!", zegt de andere dame. 

Na het zien van de laatste beelden is Rosanna er he-le-maal klaar mee. "Ik vind dit echt niet normaal meer. Rot maar lekker op. Hij mag lekker alleen feesten en hij is mij kwijt." Gelijk daarna stormt ze uit beeld. 

Gelukkig gaat het dus niet over Niels en lijkt hun aankomende huwelijk nog veilig.  

Lees meer over
Temptation Island