beschuit met...

Teen Mom-sterren Catelynn en Tyler onthullen geslacht baby

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @catelynnmtvTeen Mom-sterren Catelynn en Tyler onthullen geslacht baby
RTL

Teen Mom OG-Catelynn Lowell is alweer eventjes zwanger. Vannacht heeft de realityster het geslacht van haar derde kindje bekendgemaakt.

"Blij dat Nova de schokkende gender reveal doet"

Via Instagram deelt Catelynn een foto van haar dochtertje Nova met een groot bord waarop staat: "Ik ben een lief klein meisje. Mijn mama en papa willen er nog eentje in hun wereld. Dus nu onze wereld een stukje groter wordt, word ik een grote zus!"

De officiële bekendmaking doet Catelynn via de Amerikaanse showbizzsite US Magazine. En het wordt een... meisje!

Teen Mom OG-Tyler is niet meer gelukkig met Catelynn
Lees ook

Teen Mom OG-Tyler is niet meer gelukkig met Catelynn

"Ik was zo geschokt toen ik ontdekte dat het een meisje was, want ik wist zeker dat ik een jongen zou krijgen", laat Catelynn aan US Magazine weten. "Ik moest wel even huilen, want ik wilde zo graag een jongen. Ben nu wel super blij dat het een meisje is!"

Begin dit jaar kreeg Catelynn een miskraam. En dat kwam hard aan bij de realityster. In de MTV-hitserie Teen Mom OG was te zien dat ze enorm depressief was en zelfs aan zelfmoord dacht. Het gaat nu een stuk beter, vertelt ze aan US Magazine. "Ik ben blij dat ik een nieuwe kans krijg."

Hoewel de twee blij zijn dat ze binnenkort een nieuw dochtertje mogen verwelkomen, verklapt Catelynn wel dat ze nog steeds graag een zoontje willen. "We hebben het er al over gehad om het nog een keer te proberen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Teen Mom