openhartig

Lady Gaga geeft emotionele speech

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLady Gaga geeft emotionele speech
RTL

Lady Gaga werd deze week door modetijdschrift ELLE geëerd als een van dé powervrouwen in Hollywood. Ze kreeg hiervoor een award uit handen van Jennifer Lopez. In de speech die ze gaf was de zangeres erg openhartig en dat raakte ook bij haarzelf een gevoelige snaar.

"We hebben de kracht om gehoord te worden en terug te vechten als onze mond wordt gesnoerd"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de speech vraagt ze zich af wat het betekent om een vrouw te zijn in Hollywood. “Wij, vrouwen in Hollywood, hebben een stem. We hebben diepe gedachtes, overtuigingen en ideeën over de wereld. We hebben de kracht om gehoord te worden en om terug te vechten als onze mond wordt gesnoerd."

Bradley Cooper is Lady Gaga eeuwig dankbaar
Lees ook

Bradley Cooper is Lady Gaga eeuwig dankbaar

Ook vertelt ze de reden van haar kledingkeuze. "Tijdens het passen van allerlei jurken was ik bang dat het vanavond alleen maar daar om zou gaan. Toen ik een oversized Marc Jacobs pak vond en aantrok, voelde ik me zoals ik me nu voel. Ik voelde me precies hoe ik was."

Het is ook een statement, volgens de Star is Born actrice. “Toen ik werd aangerand op mijn negentiende, veranderde ik voor altijd. Als slachtoffer van iemand uit de entertainmentindustrie, als een vrouw die nog steeds niet dapper genoeg is om zijn naam te noemen, besloot ik om vandaag de kracht terug te pakken. Vandaag draag ik de broek."

 

Lees meer over
Lady Gaga