hoor de wind waait

Trotseer de herfst met deze nieuwe Netflix-pareltjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Disney/Pixar/NetflixTrotseer de herfst met deze nieuwe Netflix-pareltjes
RTL

Denk jij dat je na een flinke binge-sessie alles al gezien hebt wat Netflix ons op een schoteltje aangereikt heeft? Deze maand weet de streamingdienst onze honger wéér te stillen met een aantal gloednieuwe verrassingen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Brave - vanaf 15 oktober 

Wanneer een woeste Schotse prinses drie machtige landsheren boos maakt en een vervloekte wens doet, gaat ze op een zoektocht om de schade te herstellen. Dit weelderige avontuur was al een grote hit en sleepte onder andere een Oscar binnen voor de beste animatiefilm! Zeker een aanrader.

Django Unchained - vanaf 18 oktober

Eén van de meest iconische films aller tijden staat vanaf 18 oktober op de succesvolle streamingdienst. De film speelt zich af in de 19e eeuw, waar de slavenhandel voort woedt. Samen met een Duitse premiejager reist een bevrijde slaaf, Django, door Amerika om zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een sadistische plantage-eigenaar.

Good to know: Quentin Tarantino en Christoph Waltz wonnen beide een Oscar voor hun uitmuntende werk.

Netflix-serie Élite nu al onder vuur
Lees ook

Netflix-serie Élite nu al onder vuur

Daredevil seizoen 3 - vanaf 19 oktober

Acteur Charlie Cox kruipt voor het derde seizoen in de rol van de heldhaftige advocaat Matt Murdock. En als we de trailer moeten geloven belooft het weer een ouderwets duister seizoen te worden. Matt zit lichamelijk en geestelijk aan de grond en vraagt zich af wat zijn rol in Hell’s Kitchen is. Ondertussen zet de gevaarlijke Fisk vanuit de gevangenis een meesterlijk plan in gang. Hij was dé bad guy in het allereerste seizoen, en nu lijkt het erop dat het terug is. Dat is vragen om problemen.

Bodyguard - vanaf 24 oktober

De Netflix-serie 'Bodyguard' is een zinderende thriller die gegarandeerd binge-materiaal is. De BCC blinkt regelmatig uit in legendarische series, en ook de Bodyguard krijgt vanuit het Verenigd Koninkrijk al lovende kritieken. En nu is ook de streamingdienst erin geslaagd de rechten voor de populaire serie te bemachtigen.

Het verhaal gaat over een oorlogsveteraan die helpt een terreuraanslag te verijdelen. Hij wordt aangesteld om een politica te beschermen, maar zij heeft hele andere opvattingen dan hijzelf. Vanaf 24 oktober kunnen we deze serie zelf bewonderen op Netflix.

Great News seizoen 2 - vanaf 25 oktober 

Een ambitieuze nieuwsproducent zit in een lastig parket als haar moeder besluit weer te gaan werken en als stagiaire aan de slag gaat bij dezelfde tv-zender als haar dochter. Een ouder op de werkvloer lijkt één groot feest, maar daar denkt hoofdpersonage Katie heel anders over.

In het tweede seizoen van de Netflix Original gaan we verder waar we gebleven waren en staan er ongetwijfeld weer een boel tenenkrommende momenten op de planning. Fun fact: Nicole Richie schittert ook in deze komische show. Bekijk de hilarische trailer van het eerste seizoen hieronder:

Chilling Adventures of Sabrina- vanaf 26 oktober

Dit kersverse Netflix-paradepaartje is een absolute must voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van griezelige series zoals Riverdale en Pretty Little Liars. We hebben het natuurlijk over je spiksplinternieuwe verslaving: Chilling Adventures of Sabrina. De kersverse show is gebaseerd op zijn voorganger, jeugdsentiment Sabrina the Teenage Witch, alleen, deze versie is een stuk cryptischer.

Lees meer over
Netflix