bingen

Netflix maakt releasedatum serie YOU ein-de-lijk bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNetflix maakt releasedatum serie YOU ein-de-lijk bekend
RTL

Cancel direct al je kerstplannen en laat dat gourmetstel nog maar even in de kast staan, want zojuist heeft Netflix de releasedatum van hun nieuwste thriller YOU bekendgemaakt, en die is sneller dan je denkt, namelijk 26 december.

Ben jij niet snel bang te krijgen, en snak je naar een nieuwe serie om jezelf in onder te dompelen? Dan is het allernieuwste Netflix-pareltje YOU een echte must op je binge-lijstje! De kakelverse aanwinst wordt nu al vergeleken met grote namen als Pretty Little Liars, Riverdale en Gossip Girl. 

De succesvolle titel komt niet zomaar uit de lucht vallen, want niet alleen vertolken Shay Mitchell en Penn Badgley de hoofdrollen, dit paradepaardje wordt ook nog eens geproduceerd door de geniale breinen die ook verantwoordelijk zijn voor de razend populaire serie Riverdale. 

Trotseer de herfst met deze nieuwe Netflix-pareltjes
Lees ook

Trotseer de herfst met deze nieuwe Netflix-pareltjes

De bloedstollende trailer zwerft al en tijdje rond op het internet, maar lange tijd kwam er nog geen definitieve releasedatum, tot nu toe! Bekijk de trailer hieronder:

Helaas kunnen we nog niet bevestigen of het gaat om een compleet seizoen, of slechts één aflevering. 

In de zenuwslopende thriller YOU valt de geniale bedrijfsleider Joe als een blok voor de prachtige Beck (Elizabeth Lail). Joe, gespeeld door Penn Badgley, begint al snel rare trekjes te vertonen en zet alles op alles om Beck voor zich te winnen. Hij is vastbesloten om haar hart te veroveren en gaat zelfs over lijken. Létterlijk! De beste vriendin van Beck, gespeeld door Shay Mitchell, heeft de vreemde trekjes van Joe al snel door. Maar kan ze hem nog tegenhouden voordat het te laat is?

Lees meer over
Netflix