op het witte doek

Monica Geuze scoort filmrol

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze scoort filmrol
RTL

Monica Geuze heeft leuk nieuws: ze heeft een filmrolletje te pakken! De beroemde vlogster mag er nog niet al te veel over zeggen, maar ze laat in haar laatste vlog weten dat het ontzettend leuk was om doen.

"Het is echt megaklein, maar heel leuk om te doen”

In haar recente vlog laat Mo weten dat het om een klein rolletje gaat. “Als ik het een rol kan noemen. Het is echt megaklein, maar heel leuk om te doen”, vertelt ze enthousiast tegen haar kijkers op beeld.

Inmiddels zijn de opnames alweer achter de rug en Monica verklapt dat deze plaats hebben gevonden bij een prachtig landhuis, midden in het bos. Zo verraadt ze: “Ik ga nog niets zeggen, omdat ik niet weet wat ik wel en niet mag vertellen. Maar het wordt wel heel erg leuk."

Bekijk de vlog van Monica hieronder:

Monica Geuze in tranen om zieke Zara-Lizzy
Lees ook

Monica Geuze in tranen om zieke Zara-Lizzy

Helaas is de timing niet perfect voor de kersverse moeder. Terwijl Monica druk in de weer was met filmopnames en doorpassingen voor de outfits, verbleef haar drie maanden oude dochtertje in het ziekenhuis.

Gelukkig is de kleine meid weer veilig thuis, in de armen van haar moeder. Maar wel moet het meisje nog aan de sondevoeding. Monica vertelde eerder in een vlog dat haar 'frummie' sondevoeding kreeg om toch het nodige binnen te krijgen. "Dat is gewoon zo kut om te zien, maar aan de andere kant zo'n geruststelling dat je zeker weet dat ze binnenkrijgt wat ze binnen moet krijgen", aldus de bezorgde moeder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monica Geuze