rust

Dennis Weening laat van zich horen na Expeditie Robinson-exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDennis Weening laat van zich horen na Expeditie Robinson-exit
RTL

Dennis Weening gaat stoppen als presentator van Expeditie Robinson. Dat maakte RTL dinsdag bekend bij RTL Boulevard. De presentator is druk met het opstarten van zijn eigen bedrijf en kan dat niet meer combineren met het populaire survivalprogramma. Via Instagram laat Dennis nu van zich horen.

"Als de hele wereld even op je afkomt, moet je vasthouden aan wat je echt koestert"

De sidekick van Nicolette Kluijver post een foto met zijn dochtertje op Instagram en zet daarbij: "Als de hele wereld even op je afkomt, moet je vasthouden aan wat je echt koestert."

Dennis kwam gisteravond groot in het nieuws toen duidelijk werd dat hij stopt als presentator van Expeditie Robinson. Hij lijkt nu zijn rust te zoeken met zijn gezin in Phantasialand in Duitsland.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Neemt Art Rooijakkers het Expeditie-stokje over van Dennis Weening?
Lees ook

Neemt Art Rooijakkers het Expeditie-stokje over van Dennis Weening?

Het vertrek van Dennis komt niet helemaal als donderslag bij heldere hemel. Maandag confronteerden Coen en Sander hem op Radio 538 met de vraag of hij zou stoppen als presentator van Expeditie Robinson. Daarnaast vroegen de radio-dj's ook of Art Rooijakkers dan het stokje over zou nemen. De Haagse presentator gaf toen nog aan dat hij absoluut niet zou stoppen met het survivalprogramma.

Volgens RTL is het seizoen dat nu wordt uitgezonden toch echt het laatste seizoen van Dennis. De zender is druk bezig met het zoeken naar een vervanger: "Hoe we de presentatie precies gaan invullen wordt na dit seizoen besloten."

Lees meer over
Dennis WeeningExpeditie Robinson