die goede oude tijd

Deze oude GTST-bekenden keren terug naar soapdorp Meerdijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gtstDeze oude GTST-bekenden keren terug naar soapdorp Meerdijk
RTL

Er gaat de komende tijd weer een hoop gebeuren in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo keren vertrouwde gezichten als Bartho Braat, Ferri Somogyi en Joke Bruijs - tot grote vreugde van de fans - terug in Neerlands langstlopende soapserie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de teaser voor november is te zien dat Joke Bruijs, Bartho Braat, Ferri Somogyi weer hun opwachting maken in het bekendste soapdorp van Nederland. 

Ferri Somogyi© Instagram @gtst
Ferri Somogyi

Zoë is duidelijk van slag wanneer ze plotseling oog in oog staat met haar uit Engeland teruggekeerde liefje. Zal Rik nu eindelijk ontdekken waar Zoë en Daan mee bezig zijn?

Ook Laura mag weer een oude bekende in haar armen sluiten: Jef staat namelijk op de stoep van eetcafé De Koning. Maar waarom is Jef eigenlijk teruggekeerd naar Meerdijk?

En dan is daar nog Maria, die na jaren weer op bezoek is bij haar zoon Rik. Al gauw zal blijken dat zij Eduard, de opa van Daan, nog kent van vroeger. Is Maria soms een oude vlam van Eduard?

Joke Bruijs© Instagram @gtst
Joke Bruijs
Bartho Braat© Instagram @gtst
Bartho Braat

Ben jij benieuwd wat er gaat gebeuren met Jef, Rik en Maria? Kijk dan de komende maanden iedere werkdag naar Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Lees meer over
Bartho BraatFerri SomogyiGTST