spottend

Ryan Reynolds maakt lastercampagne tegen Hugh Jackman

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRyan Reynolds maakt lastercampagne tegen Hugh Jackman
RTL

Deadpool-acteur Ryan Reynolds heeft een nieuwe ‘lastercampagne’ opgezet tegen zijn vriend en collega Hugh Jackman. De twee acteurs zijn al een tijdje bezig met elkaar (online) belachelijk maken. De nieuwste spotternij is een heus nepspotje tegen een Oscarnominatie voor Hugh Jackman.

"Hugh Jackman is niet zijn echte naam, die is namelijk Hugh Michael Jackman"

Ryan Reynolds reageert hilarisch op sexy foto Blake Lively
Lees ook

Ryan Reynolds reageert hilarisch op sexy foto Blake Lively

Jackman’s nieuwe film The Front Runner, die eind november in première gaat, wordt door critici goed ontvangen en maakt daarom kans om in de prijzen te vallen bij de aankomende Oscar-uitreiking. Ryan probeert dit met een laster-video koste wat kost te voorkomen.

“Het optreden van Hugh Jackman in The Front Runner doet veel mensen denken dat hij er een prijs voor moet krijgen. Maar voordat het stemmen begint, zouden mensen even naar deze feiten moeten luisteren”, zegt de Deadpool-acteur in zijn video, voordat hij een reeks valse feiten opnoemt.

“Hugh Jackman is niet zijn echte naam, die is namelijk Hugh Michael Jackman. Hij praat wel met een schattig accent, maar eigenlijk komt hij gewoon uit Milwaukee.”

Ryan gaat dan nog even door, maar sluit wel positief af met de boodschap dat iedereen de film van zijn Australische maatje uit Milwaukee moet gaan zien.

Lees meer over
Hugh JackmanRyan Reynolds