bijna

'Eerste naam Wie is de Mol? 2019 bekend'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Eerste naam Wie is de Mol? 2019 bekend'
RTL

Nog even en dan houdt Nederland zich weer bezig met één belangrijke vraag: wie is de mol? Hoewel het nog even duurt voordat we massaal tunnelvisie krijgen, hebben de makers op Instagram al een mysterieuze video vrijgegeven en veel speurneuzen denken al te weten wie de eerste kandidaat is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rik van de Westelaken sprak al lang met AVROTROS
Lees ook

Rik van de Westelaken sprak al lang met AVROTROS

In het filmpje is het woord “bijna” te zien. Dit kan natuurlijk wijzen op het feit dat de namen van de kandidaten bijna bekend worden gemaakt. Fans van het programma weten echter al dat niets is wat het lijkt in het populaire programma. Zo zou het woord “bijna” ook een anagram kunnen zijn. Dit is een woord waarmee je, als je de letters door elkaar husselt, een ander woord kunt maken. Of in dit geval een naam. 

Van het woord “bijna” kun je namelijk ook “Najib” maken. Of Najib Amhali inderdaad een kandidaat is, daar moeten we nog even op wachten. Op 13 november weten we het zeker, dan komt het nieuwe mollenboekje uit met alle namen. 

Kersverse presentator Rik van de Westelaken liet eerder via Twitter al weten dat we vanaf 5 januari weer voor de buis kunnen zitten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Najib AmhaliRik van de Westelaken