heftig

Lichamelijk letsel Estelle Cruijff blijkt ernstiger dan gedacht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLichamelijk letsel Estelle Cruijff blijkt ernstiger dan gedacht
RTL

Estelle Cruijff heeft behoorlijk lichamelijk letsel overgehouden aan de brute overval van afgelopen zaterdag. De blondine laat aan RTL Boulevard weten dat ze de afgelopen nacht een helse nacht heeft gehad. Ze denkt dat ze een hersenschudding heeft overgehouden aan de klap.

De blondine werd afgelopen zaterdagavond in de buurt van haar huis in Amsterdam Zuid op brute wijze door drie mannen in elkaar geslagen en beroofd. Tijdens deze overval is een rolex buitgemaakt. Estelle heeft nauw contact met de recherche die hard op zoek is naar de daders. Ze hoopt dat camerabeelden hierbij gaan helpen.

Estelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat
Lees ook

Estelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat

Misdaadjournalist John van den Heuvel liet aan RTL Boulevard weten: "We hebben even contact gehad met Estelle en dan blijkt dat het allemaal heel veel impact op haar gemaakt heeft." Vanwege het extreme geweld is er ook sprake van heftige verwondingen. "Maar je kunt je wel voorstellen dat als zoiets gebeurt je ook een mentale klap krijgt. Als je door drie mannen wordt aangevallen en wordt geslagen en geschopt, en dan ook nog beroofd. Dan is dat een ervaring dat je niet in de koude kleren gaat zitten."

Lees meer over
Estelle Cruijff