Binnen!

Marco Borsato keert terug naar de Kuip

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarco Borsato keert terug naar de Kuip
RTL

Marco Borsato keert na vijftien jaar terug naar de Kuip. De zanger kondigde vandaag aan dat hij op 29 mei 2019 een concert geeft in het Rotterdamse stadion.

"Dit stadion heeft een historie, ook voor mij"

"Dit is een plek die ademt historie uit. In dit stadion zijn hele mooie voetbalmomenten gevierd, maar ook in de muziek staat dit stadion ergens voor. Het vibreert mee op de klanken van de muziek. Dit stadion heeft een ziel. Dit stadion heeft een historie, ook voor mij," vertelt de zanger.

Voor Marco is de Kuip een hele bijzondere plek waar hij al negen keer eerder optrad. In 2002 stond hij drie keer in de Kuip en in 2004 zes keer. Het volgende concert zal het tiende concert in de Kuip zijn.

Marco Borsato geeft verrassingsoptreden in Rotterdam
Lees ook

Marco Borsato geeft verrassingsoptreden in Rotterdam

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marco zal op 29 mei worden bijgestaan door André Hazes, Lil' Kleine en Di-rect. Andere gastartiesten worden later bekendgemaakt.

De zanger kondigde zijn concerten aan in het Rotterdamse Ahoy om zo de media op een dwaalspoor te zetten. "We hebben het zo lang mogelijk stil proberen te houden, maar dat was nog best wel lastig", aldus Marco.

De zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij terug wilde keren naar de Kuip. Zo zei hij ooit: "Ik heb negen keer in de Kuip gestaan, wat mij betreft nog steeds het allermooiste rock 'n roll-stadion in Nederland."

De kaartverkoop start vrijdag 16 november om 09.00 uur via borsato.nl

Lees meer over
Marco Borsato