verzoening

Barbie verlangt enorm naar beide exen

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© Instagram @samanthaenfriendsBarbie verlangt enorm naar beide exen
RTL

Voor Samantha - Barbie - de Jong zit de tijd in de afkickkliniek er gelukkig bijna op. En het lijkt alsof ze een verzoening met haar beide exen, Rolf en Jeffrey, wel ziet zitten. Ze heeft nog steeds contact met de twee.

"Ze grapte zelfs dat we ons met kerst misschien wel moeten verloven"

Vanuit de kliniek in Schotland belt en appt de blondine geregeld naar Nederland. Onder andere haar ex Rolf Tangel, zo vertelt hij aan Story.

"Ze vertelt dat ze zin heeft om naar huis te komen en om samen met de kinderen iets leuks te doen. Net als vroeger. Ze grapte zelfs dat we ons met kerst misschien wel moeten verloven. Dat gaat niet gebeuren, want ik ben inmiddels heel gelukkig met een andere vrouw", aldus Rolf.

Ex Barbie terug naar Nederland voor kinderen
Lees ook

Ex Barbie terug naar Nederland voor kinderen

Sinds zes weken is Rolf samen met de achttien jaar jongere Gabriella. Maar, Samantha is niet voorgoed uit zijn leven. "Ik heb contact met haar en ik vind haar helder klinken. Het lijkt alsof ze op de goede weg is."

Rolf is niet de enige ex met wie Barbie contact zoekt. Ook haar ex Jeffrey van de Meer heeft van Samantha gehoord. "Ze heeft me de laatste weken een paar keer gebeld en gezegd dat ze spijt heeft dat ze het uitmaakte met me. Ze zei dat ze dat nooit had moeten doen en dat ze het erg jammer vindt. Ik kan daar niet zoveel mee."

Jeffrey is heel duidelijk over de situatie: "We hebben het er niet over gehad wanneer ze naar huis komt, maar ik zal haar niet van het vliegveld ophalen. Ik hoop dat ze haar leven op orde heeft en dat ze clean blijft. Maar een relatie zit er niet meer in. Een optie is dat we vrienden kunnen blijven, maar dat weet ik nog niet."

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]