mrs universe

Deborah Leemans wint missverkiezing

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDeborah Leemans wint missverkiezing
RTL

Deborah Leemans, die eerder dit jaar meedeed aan Temptation Island, mag zich een jaar lang Mrs Universe Belgium noemen. De jongedame uit Ninove wist met gemak de jury te overdonderen en de eerste plaats in de schoonheidswedstrijd te bemachtingen.

"Ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs Universe Belgium 2019 geworden!”

© Instagram @deborahleemans
© Instagram @deborahleemans

De 26-jarige dame deelt het blijde nieuws zelf op haar Instagram. “Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs Universe Belgium 2019 geworden!”, schrijft ze totaal overdonderd bij een kiekje van de wedstrijd.

Ze kan het eigenlijk nog niet helemaal geloven dat ze het zo ver geschopt heeft: “Ik wil iedereen bedanken die in mij geloofde, gesteund heeft & aanwezig was.”

In het afgelopen seizoen van Temptation Island had Deborah helaas minder succes. Samen met haar liefje Tim 'Timtation' Wauters ging ze de ultieme relatietest aan, maar het het koppel was niet sterk genoeg. De Vlaamse verliet dan ook in haar eentje het onstuimige eiland.

Het is niet de eerste titel voor de brunette. Na haar deelname aan de realityshow deed ze mee aan Miss Elégance. Toen greep ze helaas nét naast de eerste prijs.