ho ho ho

Genieten geblazen: Er komt een Love Island kerstspecial

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ITVGenieten geblazen: Er komt een Love Island kerstspecial
RTL

Love Island-fans opgelet: er komt een heuse kerstspecial. Nog één keer komen alle stelletjes van het spraakmakende vierde seizoen samen om terug te blikken op hun romantische avontuurtjes in de villa.

Vergeet All You Need Is Love; het is de kerstspecial van Love Island waarbij we tijdens de feestdagen onze tranen de vrije loop laten. Van het lachen én het huilen. ITV, de geniale zender achter het televisie-programma bevestigt dat bijna alle deelnemers te zien zullen zijn in de feestelijke aflevering. Yes!

Het is aan presentatrice Carolien Flack om te zorgen dat we na deze allesbeslissende uitzending ein-de-lijk antwoord krijgen op een paar brandende vragen. Want wat is er nu precies voorgevallen tussen Elllie en Charlie? En hoe zit het tegenwoordig met Paul en Laura?

Huilen: de liefde tussen dit Love Island-koppel is over
Lees ook

Huilen: de liefde tussen dit Love Island-koppel is over

Wanneer en waar de uitzending te zien zal zijn op televisie is nog niet bekend. Videoland laat aan RTL Boulevard weten dat de special, in tegenstelling tot alle andere vier seizoenen, niet te zien zal zijn bij de streamingdienst. Keep you posted.