alles is liefde

Wendy van Dijk pleit voor meer liefde

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk pleit voor meer liefde
RTL

Wendy van Dijk pleit in het nieuwe nummer van haar blad Wendy voor meer liefde. “Een complimentje, een beetje extra aandacht, luisteren. Het zijn allemaal dingen die zorgen voor meer begrip voor elkaar, zodat ons land een beetje liever en leuker wordt”, zegt Wendy.

"Dit nummer wil ik graag opdragen aan mijn moeder, voor mij de liefste vrouw in mijn leven"

Wendy van Dijk liet voor het themanummer onderzoeken of Nederlanders lief genoeg voor elkaar zijn. Uit een steekproef van Peil.nl onder 2633 Nederlanders blijkt dat 84% vindt dat we liever voor elkaar moeten zijn of dat het sowieso beter kan (42%). Van alle ondervraagden vindt 62% dat politici wat liever voor elkaar moeten zijn en 61% vindt dat dit ook geldt op het werk. Met de jaarwisseling in het vooruitzicht, neemt een op de drie mensen zich voor om liever te zijn, voor de eigen partner, familie, vrienden en het milieu.

Wendy van Dijk denkt tóch na over overstap naar SBS
Lees ook

Wendy van Dijk denkt tóch na over overstap naar SBS

Wendy: “Ons nieuwste nummer, het liefste nummer ooit, gaat helemaal over dit onderwerp. Dit nummer wil ik graag opdragen aan mijn moeder, voor mij de liefste vrouw in mijn leven. Zij heeft mij geleerd lief te zijn voor elkaar, goed te zorgen voor jezelf en voor de ander.”

Lees meer over
Wendy van Dijk