het plaatje compleet

Temptation-Niels en Rosanna willen een liefdesbaby

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rosannavoorwaldTemptation-Niels en Rosanna willen een liefdesbaby
RTL

Even leek het erop dat Temptation Island VIPS het liefdesgeluk van Niels en Rosanna de nek had omgedraaid, maar niets bleek minder waar. De twee realitysterren zijn verliefder als ooit tevoren en hopen dan ook dat hun geluk op korte termijn bezegeld wordt met een sprookjesbruiloft én een heuse liefdesbaby.

"We willen zeker een kindje, maar nog niet nu"

Rosanna en Niels© Instagram @rosannavoorwald
Rosanna en Niels

Aan RTL Boulevard laat Rosanna weten dat ze dolgraag een kindje zou willen met haar grote liefde Niels. "We willen zeker een kindje, maar nog niet nu. Ik ben nu 26. Maar over een jaartje ofzo wel, denk ik."

Voorlopig focussen de Temptation Island-sterren zich op hun trouwplannen, zo legt Roos uit aan RTL Boulevard. "We willen gaan trouwen in 2019 of 2020, dat weet ik nog niet. Niels en ik moeten even kijken wat handig is."

Afgelopen jaar dreigde de relatie van Niels en Rosanna bijna te stranden toen Niels vreemdging met Temptation Island VIPS-ster Fabiola. Eenmaal weer terug in Nederland kwamen de tortelduifjes echter toch weer bij elkaar en verbrak Niels het contact met de blonde verleidster. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"We waren wel een tijdje uit elkaar, een maand ofzo. Die laatste opnames waren kort na Mexico opgenomen. En ja, we hadden veel ruzie, maar daarna zijn we toch weer bij elkaar gekomen”, vertelt Rosanna indertijd aan RTL Boulevard over hun relatiepauze. "Echte liefde overwint echter alles.”

Lees meer over
Temptation Island VIPS