cirkel rond

Bibi en dochtertje Teddy moedigen papa Waylon aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi en dochtertje Teddy moedigen papa Waylon aan
RTL

De Top 1000 Allertijden concerten van Waylon staan weer voor de deur. Bibi, het liefje van de rocker, kan niet wachten om haar vent dit jaar aan te moedigen met hun pasgeboren dochtertje. Zo laat de kersverse mama weten op haar Instagram.

"Vorig jaar stonden we samen te zingen en nu kunnen Teddy en ik papa morgen en overmorgen aanmoedigen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waylon brengt Zwarte Piet-discussie tot een einde
Lees ook

Waylon brengt Zwarte Piet-discussie tot een einde

Afgelopen jaar stonden de tortelduifjes nog samen te schitteren op het podium, maar dat is deze keer wel anders. Het knappe stel is namelijk afgelopen weekend de trotse ouders geworden van een klein prinsesje. Ondanks alles is de voormalig Oh Oh Cherso-ster vastberaden om haar vent dit weekend bij te staan tijdens zijn avontuur in Ahoy.  

 Zo schrijft ze trots bij een aantal clipjes van het afgelopen jaar: "Vorig jaar stonden we samen te zingen en nu kunnen Teddy en ik papa morgen en overmorgen aanmoedigen."

Bibi beviel afgelopen zaterdag van haar eerste kindje, Teddy. Het stel bracht het nieuws zelf naar buiten aan de hand van een Instagram-post. "Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter", schreeft Waylon op zijn pagina. "Wij zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen", aldus de rockster die al een zoon heeft uit een eerdere relatie. "Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten!"

Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind vorig jaar over in de aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. 

Lees meer over
WaylonBibi Breijman