verdrietig

Stiefmoeder Monique Westenberg overleden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesStiefmoeder Monique Westenberg overleden
RTL

Monique Westenberg deelt vandaag op Instagram het verdrietige bericht dat haar stiefmoeder Maria Westenberg is overleden. "Mijn hart is gebroken", vertelt ze geëmotioneerd.

"Mijn hart is gebroken"

Monique laat weten dat haar "pinda mama" maandagavond is overleden. "Na meer dan een jaar vechten tegen alle ziektes die je zijn overkomen dachten we dat je er eindelijk bovenop ging komen, er was zelfs weer een klein beetje hoop." De familie hoopte dat Maria na een lange ziekenhuisopname van negen weken weer naar huis kom, maar helaas, het hart van Maria bleek te zwak.

Monique Westenberg schrijft kinderboek over overleden hond
Lees ook

Monique Westenberg schrijft kinderboek over overleden hond

Monique zag haar stiefmoeder regelmatig, ze woonden zelfs naast elkaar. Kleine André bracht daardoor veel tijd met zijn oma door.

"Lieve Maria, ik ben je dankbaar voor de twintig jaar liefde, zorgzaamheid, je luisterend oor, goede adviezen, wijsheid, gekkigheid en eerlijkheid, maar bovenal voor alles wat je papa hebt gegeven", schrijft de vriendin van André Hazes.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook André Hazes staat stil bij het overlijden van zijn schoonmoeder. Hij vertelt hoe nerveus hij was op de dag dat hij zijn schoonvader en Maria zou ontmoeten, maar dat hij met open armen werd ontvangen. "We hebben de hele avond met zijn vieren gedronken, gesproken en gelachen."

Volgens de zanger was zij de ideale schoonmoeder. "Jij blijft altijd de oma van ons kind en we zullen er alles aan doen dat hij zich jou altijd zal herinneren."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes