was ik maar een kat

Plien van Bennekom speelt nieuwe buurvrouw in Kees & Co

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPlien van Bennekom speelt nieuwe buurvrouw in Kees & Co
RTL

Het was lange tijd dé hamvraag: wie speelt nu toch de buurvrouw in de nieuwe reeks van Kees & Co? RTL Boulevard heeft eindelijk het antwoord. Niemand minder dan Plien van Bennekom zal naast Kees (Simone Kleinsma) gaan wonen in de hilarische sitcom.

Plien van Bennekom, bekend van het cabaretduo Plien en Bianca, zal de rol van Brenda vertolken. Ze is dus geen nieuwe Sonja, maar een nieuw karakter in dit seizoen. Plien noemt Brenda: "Een creabea, die overbodige, goedbedoelde adviezen geeft. Sonja zat meer op de mannenjacht."

Eerder maakten wij de andere spelers al bekend. Naast Simone Kleinsma schitteren Chantal Janzen als Coosje en Tibor Lukács als Rudie in de hit-serie.  

 

Geen buurvrouw Sonja in remake Kees & Co
Lees ook

Geen buurvrouw Sonja in remake Kees & Co

In de nieuwe Kees & Co zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar houdt er een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Als Kees terugkomt blijkt dat zoon Rudie een relatie heeft met Coosje.

Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn liefje. Ze heeft al haar spullen meegenomen. Kees wordt opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar we kennen haar impulsieve acties en die maken het juist vaak erger.

Lees meer over
Plien van Bennekom