verleden tijd

Temptation-Merijn begraaft strijdbijl met Pommeline en Fabrizio

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @merijn_brooklynTemptation-Merijn begraaft strijdbijl met Pommeline en Fabrizio
RTL

Begin dit jaar gaan Temptation-sterren Merijn en Pommeline met veel bombarie uit elkaar, omdat Pom verliefd is geworden op Fabrizio. In Het Laatste Nieuws vertelt Merijn dat hij zich niet langer bezighoudt met wat zijn ex-liefje en haar nieuwe vlam allemaal uitspoken. "Dat is echt een afgesloten hoofdstuk", aldus de dj.

"Waar zij zich nu mee bezighoudt, interesseert me geen moer meer"

Geef je nu op als verleider voor Temptation Island VIPS
Lees ook

Geef je nu op als verleider voor Temptation Island VIPS

Merijn lijkt e strijdbijl begraven te hebben met Fabrizio en Pommeline. In Het Laatste Nieuws vertelt hij niet langer boos te zijn op de vrouw die hij ooit bestempelde als zijn grote liefde. "Nee, da’s een afgesloten hoofdstuk. Waar zij zich nu mee bezighoudt, interesseert me geen moer meer."

Toch heeft het voormalig Temptation Island-gezicht er geen spijt dat hij Fabrizio in de bladen destijds een respectloze klootzak noemde. "Ik was echt razend toen bleek dat hij mijn vriendin had afgepakt. Ach, intussen ligt dat allemaal achter mij. Definitief begraven. We zijn nu allebei gelukkig in onze nieuwe relatie, en dat is gewoon prima."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Merijn dreigt destijds in de media Fabrizio ook een paar flinke klappen te willen geven. Nu komt hij echter terug op zijn harde woorden. "Ach, dat was als grapje bedoeld. Want als ik dat serieus meende, was ’t al lang gebeurd. Geloof me maar!"

Het kan Merijn ook weinig deren dat zijn ex-liefje nu verloofd is met de Vlaamse mediapersoonlijkheid. "Zij zijn er snel voor gegaan. Ach, als zij dat willen, moeten ze dat gewoon doen."

De dj is inmiddels helemaal gelukkig in de liefde met zijn Karlijn, die bekend werd door haar deelname aan The voice of Holland. Een huwelijk zit er vooralsnog echter niet in. "Nee joh, Karlijn en ik zijn pas zeven maanden samen, dat is veel te vroeg om in het huwelijksbootje te stappen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Temptation Island