oeps

Lil' Kleine maakt grote fout tijdens The Voice

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The voice of HollandLil' Kleine maakt grote fout tijdens The Voice
RTL

De 16-jarige Mikki droomt al jaren van het moment dat ze ein-de-lijk op het beroemde podium van The voice of Holland mag staan. Ze is dan ook in alle staten als er drie coaches voor haar draaien. Alleen Lil' Kleine drukt niet op de felbegeerde rode knop, en die actie wordt hem zeer kwalijk genomen.

Mikki is nog erg jong, maar ze voelt zich direct thuis op het podium. Als vanzelfsprekend zingt ze dan ook het nummer In The Name Of Love waarmee ze de strenge jury omverblaast. Waylon is de eerste die besluit te drukken, maar ook Anouk en Ali B draaien zich al snel om. Alleen Lil' Kleine zit bij het einde van het nummer nog altijd met zijn rug naar de getalenteerde kandidate. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice
Lees ook

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice

Als haar auditie is afgelopen krijgt ze een staande ovatie van het publiek. Anouk, Waylon en Ali B zijn razend enthousiast en snappen niet waarom de rapper niet gedrukt heeft. "Misschien een beetje stom dat ik niet heb gedrukt eigenlijk", bekent hij. "Had ik misschien ook wel moeten doen."

En hij heeft nog meer pech, want Mikki's voorkeur ging uit naar Kleine. En als de Drank & Drugs-rapper dat hoort is hij de wanhoop nabij. Hij drukt nog een paar keer op de knop, maar tevergeefs. Het is al te laat en coach Anouk gaat er met het talent vandoor. 

Zien wie er nog meer bij Anouk komen? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar The voice of Holland bij RTL 4.

Lees meer over
Lil KleineWaylonAli BAnouk [Teeuwe]The Voice Of Holland