deze vuist op deze vuist

Juvat Westendorp grote winnaar Boxing Stars

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© Boxing StarsJuvat Westendorp grote winnaar Boxing Stars
RTL

Na maanden trainen was vanavond het grote moment eindelijk daar: de grande finale van Boxing Stars. Acteur Juvat Westendorp was de grote winnaar van de avond en mag zich de ultieme kampioen noemen.

Wekenlang hebben de bloedfanatieke deelnemers van het RTL-programma alles op alles gezet om zo ver mogelijk te komen. En nu de dag eindelijk hier is, laat niemand zich die titel zomaar afpakken. Het ging er dan ook hard aan toe tijdens de laatste, en allesbeslissende rondes.  

Maar zoals altijd kan er maar een écht de winnaar zijn en dat was Juvat. De acteur wist zijn tegenstander Matsoe Matsoe te verslaan na een spannend potje knokken. Al ging dat nog niet zo makkelijk. “Het was echt zwaar, een heel heftig gevecht”, vertelt hij na afloop buitenadem aan Ruben.

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars
Lees ook

Dan Karaty uitgeschakeld voor finale Boxing Stars

Michael Boogerd greep helaas nét mis. De voormalig wielrenner nam de plaats van de geblesseerde Dan Karaty in, maar zijn rivaal Rein van Duivenboden bleek toch sterker.  

Bij de dames ging Jessie Jazz Vuijk er met de bokaal vandoor. “Zo bizar echt niet normaal’, sprak ze huilend na afloop met haar gevecht tegen vechtersbaas Saar van Koningsberger.

Of er een twee seizoen komt van de bikkelharde show is nog niet bekend. Maar als het aan presentatoren Olcay en Ruben ligt komt die er sowieso. Al heeft Olcay ook andere plannen, ze wil namelijk zelf de ring in!

Lees meer over
Boxing Stars