merry x-mas

Laat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixLaat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina
RTL

Wil je tijdens the most wonderful time of the year een keer wat anders dan klassiekers zoals Miracle on 34th Street of The Grinch? Dan komt de kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina als geroepen.

De feestelijke aflevering luistert naar de naam A Midwinter’s Tale, en gaat verder vanaf het moment dat we Sabrina voor het laatst zagen. De jonge heks heeft inmiddels haar duistere kant volledig omarmt en wordt steeds zelfverzekerder met haar spreuken. 

En dat komt goed uit, want nu de kortste dag van het jaar nadert kan Sabrina alle hulp goed gebruiken. Sinds haar bezoek aan limbo kan ze haar moeder niet uit haar hoofd zetten, en tijdens de feestdagen hakt het gemis er extra in. Daarom besluit ze een emotionele seance te organiseren om haar overleden moeder weer in de ogen te kunnen kijken. Maar Sabrina's geheime plannetje heeft ernstige gevolgen voor haar en haar familie. Ondertussen is ook haar goede vriendin Susie in levensgevaar. Zal Sabrina op tijd het kwaad verslaan om Susie te redden?

Nieuwe trailer Chilling Adventures of Sabrina online
Lees ook

Nieuwe trailer Chilling Adventures of Sabrina online

Maar is nog meer goed nieuws, want niet alleen tovert Netflix tijdens de feestdagen de kerstspecial op onze beeldbuizen. Ook hebben ze afgelopen week de datum van het tweede deel aangekondigd. Op vijf april gaat het vervolg op de eerste reeks verder en zien we hoe Sabrina voorgoed afscheid neemt van haar menselijke ex-liefje Harvey en het pad van de nacht bewandelt. Spannend!

Bekijk hier alvast de eerste beelden van seizoen twee:

Lees meer over
Netflix