Moet je zien

Dit is de nieuwe Netflix serie waar iedereen het over heeft

Door Netflix··Aangepast:
Dit is de nieuwe Netflix serie waar iedereen het over heeft
RTL

Na de immens populaire succes series als Making a Murderer, The Staircase en Amanda Knox, heeft Netflix alweer een nieuw pareltje voor je op de planning staan. Aan de trailer te zien, is dit perfect voor iedereen die van crime houdt.

“De serie zorgde voor grote opschudding in Amerika”

Zet The Innocent Man maar op je must watch list, want: twee verschillende moordzaken, vier verdachten en een hele hoop vraagtekens. De waargebeurde serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Grisham en zorgde voor grote opschudding in Amerika.

De Amerikanen waren namelijk enkel fictie van de schrijver gewend en ook het verhaal zelf is te bizar voor woorden. "Als ik dit verhaal had bedacht voor een roman, zouden de lezers het waarschijnlijk te ongeloofwaardig vinden", aldus Grisham.

Laat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina
Lees ook

Laat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina

Zowel het boek, als de serie volgt Ron Williamson die een glansrijke carrière als honkbalspeler op het hoogste niveau ambieert. Niet alles gaat zoals gepland, waardoor hij in een spiraal van drank en drugs terechtkomt. In 1982 en 1984 werden twee vrouwen vermoord in een dorp in Oklahoma. Vier daders werden opgepakt, schuldig bevonden door de rechtbank en ter dood veroordeeld, waaronder Williamson. Niet veel later werden vraagtekens geplaatst bij hun betrokkenheid. Want ja, zoals de titel al doet vermoeden, is niets wat het lijkt.

De 6-delige documentaireserie is nu te zien op Netflix. Benieuwd? Bekijk de trailer dan hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
NetflixNetflixserie