kippenvel

Netflix bestelt extra afleveringen The Chilling Adventures of Sabrina

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The CWNetflix bestelt extra afleveringen The Chilling Adventures of Sabrina
RTL

Het vertrouwen van Netflix in de serie The Chilling Adventures of Sabrina is groot. De streamingdienst heeft namelijk alweer twee(!) extra delen gekocht, en dat terwijl het vervolg van het duistere eerste seizoen nog online moet komen.

Een magisch eerste seizoen en een feestelijke kerstspecial was voor Netflix nog niet genoeg, daarom heeft ze nogmaals zestien afleveringen besteld om de Sabrina- honger te stillen.

Het gaat om zestien afleveringen, die net zoals het eerste seizoen worden opgesplitst in twee zinderende delen. The Chilling Adventures of Sabrina deel drie zal bestaan uit acht afleveringen en hetzelfde geldt uiteraard voor deel vier van de geliefde show. De productie van de nieuwe reeks zal in 2019 beginnen, momenteel leggen ze de laatste hand aan het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Laat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina
Lees ook

Laat je deze kerst betoveren door de Netflix-special van Sabrina

En als we hoofdrolspeelster Kiernan Shipka (Sabrina) moeten geloven, wordt het een wilde rit. "Ik heb het gevoel dat we al vanaf het eerste seizoen in zo'n fijn ritme zitten, dat het filmen van het tweede deel ontzettend leuk was. En het was een geweldige kans om de flow vast te houden."

"Sabrina verandert beslist en er verschuift veel. Haar groei is heel duidelijk in het tweede seizoen en geeft een andere draai aan het eerste seizoen. Ze zijn heel verschillend van elkaar."

Het tweede deel verschijnt op vijf april bij Netflix. Bekijk hier alvast de trailer:

Lees meer over
Netflix