de hel breekt los

Overleeft Rik de Jong de thrillermaand van GTST?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© EndemolShineOverleeft Rik de Jong de thrillermaand van GTST?
RTL

Ook in het nieuwe jaar vieren liefde, drama en intriges weer hoogtij in soapdorp Meerdijk. Uit de promo voor de zogenoemde thrillermaand januari blijkt dat er weer een hoop spannends staat te gebeuren.

Zo is in de teaser voor januari te zien hoe Bing er alles aan doet om Amir achter de tralies te krijgen. Dat plannetje lijkt te gaan slagen wanneer hij gearresteerd wordt door Daan op verdenking van diefstal en heling.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondertussen staat Anton oog in oog met een vrouw die een diepe indruk op de pater familias van de Bouwhuisjes weet te maken.

Eerder hintte nieuwkomer Cecilia Adorée al op de komst van een nieuw personage dat een belangrijke rol zal gaan spelen in het leven van haar soapvader.

Een nieuw gezicht in GTST© EndemolShine
Een nieuw gezicht in GTST

Ondertussen komen Ludo, Aysen, Rik, Janine en Bing steeds verder in de problemen. Degene die hen al wekenlang in de gaten houdt lijkt nog een stap verder te gaan in zijn plan om hen het leven zuur te maken. Zo wordt Rik ontvoerd en lijkt ook Lucas betrokken te raken bij de duistere plannen van degene die het op het vijftal heeft gemunt...

Aysen gaat op onderzoek© EndemolShine
Aysen gaat op onderzoek

Benieuwd hoe het verder gaat met Rik, Lucas, Amir en alle andere inwoners van Meerdijk? Kijk dan ook in het nieuwe jaar naar Goede Tijden, Slechte Tijden, iedere werkdag om 20.00 bij RTL 4.

Lees meer over
GTST