vuurwerk

Samantha de Jong als verleidster in Temptation Island VIPS?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSamantha de Jong als verleidster in Temptation Island VIPS?
RTL

Verschillende bronnen melden dat Samantha de Jong, voorheen bekend als Barbie, gevraagd zou zijn als verleidster voor de ultieme relatietest: Temptation Island VIPS. RTL laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat hier "absoluut niets van waar" is.

In Weekend valt te lezen dat familieleden teleurgesteld verkondigen dat ze door de zender gevraagd zou zijn voor het programma. "Dat is toch niet te geloven", laat één van hen zich uit in het blad. 

Een ander familielid van de voormalig Oh Oh Cherso-ster vertelt vol ongeloof dat Samantha in Schotland heeft ingezien dat haar eerdere televisiewerk de oorzaak is van haar problemen. Daarom hebben ze nu ook moeite met het geloven van het Temptation-verhaal, wat nu een broodje aap blijkt te zijn.

Ex-liefje Barbie wil meedoen aan Expeditie Robinson
Lees ook

Ex-liefje Barbie wil meedoen aan Expeditie Robinson

Afgelopen zomer deed Samantha voor de tweede keer een zelfmoordpoging waarbij ze onder de invloed was van drugs. Om aan haar herstel te werken vertrok ze voor een paar maanden naar de bergen van Schotland. Inmiddels heeft ze het licht gezien en is de 29-jarige blondine weer thuis. "Het is zeker niet makkelijk geweest, maar wel de moeite waard. Had het van mezelf niet verwacht, maar heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen."

Lees meer over
Samantha de Jong [Barbie]Temptation Island VIPS