Spuitje hier, spuitje daar

Olcay Gulsen openhartig over botox

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© ANPOlcay Gulsen openhartig over botox
RTL

Olcay Gulsen is een echte beauty en ziet er steevast uit om door een ringetje te halen. Maar ook zij heeft weleens eerder naar botox gegrepen, vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

"Een vrouw van boven de veertig is 'op haar retour'"

"Ik vind alles prima op het gebied van botox, maar het is wel lelijk als je er te veel van gebruikt. Iedereen gaat daardoor op elkaar lijken", vertelt ze. "Ik heb wel eens een rimpeltje in mijn voorhoofd laten wegspuiten, maar ik vind het stijve gevoel niet fijn."

Olcay Gulsen over moederschap: 'Ik ben er denk ik wel klaar voor'
Lees ook

Olcay Gulsen over moederschap: 'Ik ben er denk ik wel klaar voor'

Ook vertelt ze over de enorme druk die op vrouwen in de showbizzwereld wordt gelegd. "Een vrouw van boven de veertig is ‘op haar retour’, zoals ze dat noemen in showbizzland. Niet omdat mannen dat vinden, maar omdat vrouwen dat zélf vinden. Een man op die leeftijd denkt er niet eens over na of hij te oud is voor televisie, waarom wij dan wel?", vraagt ze zich af. Veel belangrijker vindt zij de inhoud, dat iemand écht iets te vertellen heeft.

"Door te streven naar het perfecte plaatje wordt alles nep. Een gesprek tussen twee oprechte mensen is altijd interessanter dan een gesprek van figuren die alleen denken aan hoe ze overkomen", besluit ze.

Lees meer over
Olcay Gulsen