Shtttt

Janel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJanel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists
RTL

Ein-de-lijk gaat dit jaar de langverwachte spin-off van Pretty Little Liars van start! Janel Parrish, die jarenlang de rol van überbitch Mona Vanderwaal speelde, zal ook te zien zijn in de nieuwe serie en ze verklapt alvast een interessant feitje over de verhaallijn.

"Dus het feit dat ik terug mag komen om haar weer te spelen, ik kan niet blijer zijn"

Stiekem kunnen we nog steeds niet geloven dat na jaren nagelbijten het verhaal van onze favoriete Liars ten einde is. Ook actrice Janel Parrish had moeite om afscheid te nemen van het karakter wat ze zeven seizoen lang speelde. Gelukkig hoeft ze dat ook niet: "Marleen vroeg me: ‘Wat vind je ervan als je nog geen vaarwel tegen Mona hoeft te zeggen?’", vertelt de actrice in een video.

"Toen had ik meteen zoiets van: ‘Dat zou ik super vinden. Maar wat bedoel je?’ En toen zei ze: 'Nou, ik denk dat er misschien een spin-off komt…' En ik was zo blij, omdat ik nog nooit zo veel plezier heb gehad in het spelen van een personage, als ik heb bij Mona. En ik dacht niet dat het mogelijk was. Dus het feit dat ik terug mag komen om haar weer te spelen, ik kan niet blijer zijn. Ik ben zo blij."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een sneakpeek van de spannende Pretty Little Liars spin-off
Lees ook

Een sneakpeek van de spannende Pretty Little Liars spin-off

Ook Sasha Pieterse kruipt weer in de huid van haar oude personage, Alison. Hun comeback is geen verrassing, want de spin-off is gebaseerd op de Perfectionist-boekenreeks van Sara Shepard. Inderdaad, de schrijfster die ook de succesvolle Pretty Little Liars boeken schreef!

Pretty Little Liars: The Perfectionists speelt ze af in Beacon Heights: een stad waar alles perfect lijkt, maar de druk om perfect te zijn enorm is. De lat ligt zelfs zó hoog dat er een moord gepleegd wordt... Spannend!