Puur natuur

Yolanda Hadid neemt afscheid van al haar fillers en implantaten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Yolanda Hadid neemt afscheid van al haar fillers en implantaten
RTL

Yolanda Hadid schrijft in een uitgebreide Instagram-post dat ze klaar is met alle ingrepen die ze heeft gedaan. Ze neemt voorgoed afscheid van haar borstimplantaten, fillers en botox. Het ex-topmodel roept iedereen op om goed onderzoek te doen voordat je iets in je lichaam laat stoppen.

''Finally back to the original 1964''

De 55-jarige moeder van topmodellen Gigi en Bella Hadid deelde afgelopen nacht een piekant kiekje op Instagram, waarin ze poseert in een kanten lingerieset. Yolanda heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze niet vies is van wat plastische chirurgie. Zo heeft de van origine Nederlandse haar borsten ooit laten vergroten, liet ze zo nu en dan wat botox en fillers spuiten en had ze haarextensions.

Yolanda Hadid houdt familiereünie in Nederland
Lees ook

Yolanda Hadid houdt familiereünie in Nederland

Yolanda slaat een nieuwe weg in en laat alles verwijderen. ''Ik dacht dat ik al die onzin nodig had om te voldoen aan het perfecte beeld van de samenleving, zodat ik zou worden gezien als een mooie vrouw. Totdat al dat vergif me bijna doodde.’'

''Het is aan ons om van de beste versies van onszelf te houden. We moeten onze unieke schoonheid op alle leeftijden vieren, terwijl we door de reis gaan die 'het leven’ heet. Schoonheid heeft geen betekenis zonder je gezondheid ...’’, sluit ze af.
 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Yolanda Hadid