to the moon and back

Tony Junior ziet in Maan de moeder van zijn kinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @tonyjuniorofficialTony Junior ziet in Maan de moeder van zijn kinderen
RTL

Tortelduifjes Tony Junior en Maan zijn al meer dan een jaar smoorverliefd op elkaar. De twee fantaseren dan ook regelmatig over hun toekomst, en daar horen volgens de populaire dj ook kindjes bij.

"Als ik met iemand een relatie heb dan zie ik daar uiteraard wel de moeder van mijn kinderen in"

Oops! Maan herkent nummers van Tony niet
Lees ook

Oops! Maan herkent nummers van Tony niet

Tony Junior is te gast bij het programma van radio-dj Wietze de Jager, en daar doet hij een paar opmerkelijke uitspraken. Want hoewel hij het niet van de daken schreeuwt, wil hij op den duur dolgraag een paar koters. 

"Ik wil heel graag kinderen, en als ik met iemand een relatie heb dan zie ik daar uiteraard wel de moeder van mijn kinderen in", vertelt hij eerlijk. "Maar dat wij nu bezig zijn met kinderen, rustig aan. Je moet het niet allemaal te snel doen. Ik wil later een mooi gezin, en niet gaan scheiden."

Het verliefde koppel is sinds begin 2018 aan het daten. De twee leerden elkaar kennen via social media en hadden direct een klik. Inmiddels kunnen de tortelduifjes niet meer zonder elkaar. “Het klopt gewoon en ik vind haar super vet en ook om haar in mijn leven te hebben. We brengen elkaar in balans en kunnen veel van elkaar leren", vertelde Tony Junior aan Spotlight.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
MaanTony Junior