Wedding bells

Marc de Hond vraagt vriendin ten huwelijk

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© Instagram @marcdehondMarc de Hond vraagt vriendin ten huwelijk
RTL

Presentator en theatermaker Marc de Hond en oud-atlete Remona Fransen gaan trouwen. Marc deed zijn vriendin donderdagavond een aanzoek op het podium van Theater Carré in Amsterdam, waar zij samen een show van Jochem Myjer bezochten.

"In het ideale scenario gaan we de datum plannen zodra ik hersteld ben"

Na de voorstelling vroeg Jochem Myjer zijn collega Marc De Hond het podium op waar hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Jochem fungeerde hierbij als body double en ging in plaats van Marc, die in een rolstoel zit, op de knieën voor de oud-atlete. Marc plaatste het filmpje vrijdagmiddag op Facebook.

Marc de Hond zegt optredens af vanwege kanker
Lees ook

Marc de Hond zegt optredens af vanwege kanker

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marc de Hond laat aan RTL Boulevard weten dat Remona helemaal niets doorhad. Pas toen ze op het podium stond, merkte ze dat er iets ging gebeuren. De presentator ondergaat op dit moment een chemokuur vanwege een kwaadaardige tumor in zijn blaas. Wanneer ze precies gaan trouwen weten ze daarom nog niet. “In het ideale scenario gaan we de datum plannen zodra ik hersteld ben”, laat de cabaretier en presentator in een korte toelichting weten.

Het tweetal is inmiddels acht jaar samen en heeft twee kinderen: Olivia (bijna 2) en James, die in augustus werd geboren. Marc (41) en Remona (33) ontmoeten elkaar op trainingscentrum Papendal, waar hij trainde als rolstoelbasketballer van het Nederlands team en zij als succesvol atlete op de zevenkamp.

Lees meer over
Marc de HondJochem MyjerBruiloftHuwelijk