vechtscheiding

Prinses Margarita niet bang voor Edwin de Roy van Zuydewijn

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© ANPPrinses Margarita niet bang voor Edwin de Roy van Zuydewijn
RTL

Prinses Margarita laat in een interview met Story weten dat ze zich geen zorgen maakt over de juridische stappen van haar ex-man Edwin de Roy van Zuydewijn. Hij kondigde vorig jaar aan dat hij met terugwerkende kracht partneralimentatie van Margarita wil.

"Gelooft u mij: ik maak me totaal niet druk over wat Edwin zegt of doet"

Aan Story laat ze weten: "Gelooft u mij: ik maak me totaal niet druk over wat Edwin zegt of doet. Het klopt allemaal niet en bovendien is het alweer bijna vijftien jaar geleden dat wij samen waren."

Margarita is ondertussen al jaren getrouwd met Tjalling ten Cate en de trotse moeder van de tienjarige Julia en zevenjarige Paola. "Ik denk ook dat hij wat sneller struikelt dan ik. Ik heb een prachtig ander leven opgebouwd, met een lieve, mooie man. Een man die er voor mij is en mij laat floreren."

De Roy van Zuydewijn sleept prinses Margarita voor rechter
Lees ook

De Roy van Zuydewijn sleept prinses Margarita voor rechter

Edwin de Roy van Zuydewijn vertelde vorig jaar in EenVandaag dat hij stappen gaat ondernemen tegen zijn ex-vrouw, daarvoor heeft hij advocaat Royce de Vries in de armen genomen. Na hun scheiding in 2006 zat Margarita financieel aan de grond, waardoor zij haar ex-man geen alimentatie hoefde te betalen. In 2017 kocht zij echter weer een villa van bijna 1,7 miljoen euro, zónder hypotheek. Reden genoeg voor Edwin om ervan uit te gaan dat zij in 2006 niet eerlijk is geweest over haar vermogen. 

Om nog wat meer olie op het vuur te gooien, zou Edwin de Roy van Zuydewijn tijdens zijn interview met EenVandaag nog meer onthullingen hebben gedaan over de Oranjes. Deze fragmenten zijn nog niet uitgezonden. Margarita laat aan Story weten dat zij niet hoeft te weten wat haar ex-man gezegd heeft. "Sterker nog, ik ben beter af als ik het niet weet. Op zijn zachtst gezegd heeft Edwin aangetoond een rijke fantasie te hebben."