Wapenstilstand

Ryan Reynolds en Hugh Jackman begraven de strijdbijl

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesRyan Reynolds en Hugh Jackman begraven de strijdbijl
RTL

Er lijkt eindelijk een einde te zijn gekomen aan de jarenlange online strijd tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Dat blijkt uit een Instagram-foto die Ryan Reynolds donderdag plaatste.

"Officiële wapenstilstand met Hugh Jackman"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Officiële wapenstilstand met Hugh Jackman", schrijft de Deadpool-acteur bij de foto waarop de twee elkaar lachend de hand schudden. "Als blijk van goede wil ga ik een hele mooie advertentie maken voor zijn bedrijf Laughing Man Coffee, kan niet wachten!"

Hugh Jackman postte op zijn beurt dezelfde foto en schreef in het bijschrift dat hij reclame gaat maken voor Reynolds' bedrijf Aviation Gin.

Hilarisch: Ryan Reynolds in de maling genomen
Lees ook

Hilarisch: Ryan Reynolds in de maling genomen

Of de heren de wapenstilstand ook echt gaan volhouden valt te bezien. De Deadpool-acteur plaatste dezelfde foto namelijk enigszins bewerkt later op zijn Story. Hierop was een granaat tussen hun handen gephotoshopt, had Ryan de pin tussen zijn tanden en was Hugh met zijn beroemde Wolverine-klauwen achter de rug van zijn vriend te zien.

© Instagram @vancityreynolds

De twee superheldenacteurs pestten elkaar jarenlang op social media over en weer. Zo maakte de man van Blake Lively een paar keer de komaf van zijn Australische vriend belachelijk en nam Hugh zijn maatje afgelopen maand, met hulp van collega Jake Gyllenhaal, in de maling door Reynolds bij een chic etentje als enige in een foute kersttrui te laten opdraven.

Lees meer over
Ryan ReynoldsHugh Jackman