xoxo

Gossip Girl reboot is dichterbij dan je denkt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWGossip Girl reboot is dichterbij dan je denkt
RTL

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. And I have the biggest news ever... Het lijkt er namelijk op dat de dramaserie in een nieuw jasje wordt gestoken. Dat melden verschillende Amerikaanse media aan de hand van een interview met Mark Pedowitz, de baas van de Amerikaanse televisiezender The CW.

"De wereld is nu Gossip Girl geworden..."

Alweer zeven(!) jaar geleden waren we ontroostbaar. Hoe moesten we leven in een wereld zonder de iconische haarbanden van Blair, de knappe looks van Nate en de weerzinwekkende outfits van Serena? Eigenlijk weten we nog altijd niet hoe we die zeven treurige jaren doorgekomen zijn. Maar goed nieuws: alles wijst erop dat de geliefde serie wederkeert!

Volgens de grote baas van The CW zijn er zelfs al verschillende gesprekken geweest. "Maar ik weet niet of we er al zijn", aldus Mark Pedowitz. Volgens hem komt het allemaal neer of de originele schrijvers, Josh Schwartz en Stephanie Savage, er oren naar hebben "omdat je niets meer wilt doen zonder hen".

Kijktip: De Italiaanse varirant op Gossip Girl
Lees ook

Kijktip: De Italiaanse varirant op Gossip Girl

Maar dat moet wel goed komen, want Josh Schwartz liet zich hierover in een interview al eerder uit dat hij wel interesse heeft. Al vraagt een reboot wel om heel veel aanpassingen, aangezien de techniek de afgelopen jaren zo veranderd is. Er gaan dan ook hersenspinsels rond waarbij Gossip bestaat uit een groep influencers. "De wereld is nu Gossip Girl geworden... Nu is iedereen letterlijk Gossip Girl."

Het zou niet de eerste keer zijn dat de zender een populaire show een make-over geeft. Eerder haalde ze ook al dit trucje uit met klassiekers Charmed en Dynasty.