ugly secrets

Releasedatum PLL: The Perfectionists eindelijk bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesReleasedatum PLL: The Perfectionists eindelijk bekend
RTL

Creepy teasers, gekke remixen van de theme song en foto's van de set.. Na maanden afwachting weten we eindelijk wanneer Pretty Little Liars: The Perfectionists te zien zal zijn. En gelukkig kunnen we ook alvast de gloednieuwe trailer bekijken.

Spring een gat in de lucht, want 20 maart is de officiële releasedatum van The Perfectionists. En yes, we kunnen ook de officiële trailer nu bekijken. Wellicht wil je wél even de lichten in je kamer aandoen wanneer je de spannende beelden ziet. Donkere mysteries staan te wachten op Mona Vanderwaal (Janish Parrish) en Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse).

Het begint allemaal met Alison die een deur opent in het donker. De Voiceover vertelt ons over een moord dat blijkbaar net heeft plaatsgevonden. Je hoort Alison zegen: "Is het oké om een moordenaar te vermoorden?"

Janel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists
Lees ook

Janel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists

Inwoners van Beacon Heights verzamelen zich op de plaats delict en ook al weten we nog niet wat er is gebeurd, laat de trailer ons al een aantal beelden zien. Mona lijkt geshockeerd en Allison slaat iemand. En natuurlijk wordt er ook heerlijk gehint op een romance.

Het is nog niet bekend of deze spin-off ook in Nederland op Netflix te zien zal zijn.