hieperdepiep

Jarige zoon Wendy van Dijk flink in de watten gelegd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @xdebuisonje Jarige zoon Wendy van Dijk flink in de watten gelegd
RTL

Sem van Dijk, de zoon van Xander en Wendy, viert vandaag zijn zestiende verjaardag. En tijdens een sweet sixteen mag een cadeau met vier wielen natuurlijk niet ontbreken!

"Je bent zestien jaar en je wilde natuurlijk een scooter"

"Zijn reactie....zo puur en goud", schrijft Xander de Buisonjé trots bij een filmpje waarin zijn zoon verrast wordt. En een verrassing is het zeker! In de video is te zien hoe een nietsvermoedende Sem met een blinddoek naar buiten wordt gebracht. Daar staan vrienden en familie te wachten op de jarige job.

"Je bent zestien jaar en je wilde natuurlijk een scooter", spreekt mama Wendy hem toe. "Maar wij allemaal dachten met een scooter is het niet de vraag óf je valt, maar wanneer je valt.” Daarom hebben ze een oplossing bedacht: geen voertuig met twee wielen, maar vier! 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy van Dijk gelooft nog in de liefde
Lees ook

Wendy van Dijk gelooft nog in de liefde

Maar Xander heeft ook nog een extra verrassing voor zijn, inmiddels niet meer zo'n kleine, jongen. De twee zijn namelijk de studio ingedoken om een single op te nemen. Volgens de zanger kan zijn zoon rappen als de beste. "Iets met een appel en een boom...", schrijft Xander bij een foto van hen samen in de studio.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Xander de BuisonjéWendy van DijkErland Galjaard