show must go on

2 miljoen bezoekers voor Bohemian Rhapsody

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP2 miljoen bezoekers voor Bohemian Rhapsody
RTL

Bohemian Rhapsody, de verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury, heeft vandaag de twee miljoenste bezoeker naar de Nederlandse bioscoop getrokken.

Om dit heugelijke feit te vieren zijn er op woensdag 13 maart 2019 door het hele land speciale Sing-Along-voorstellingen van de film: zing alle Queen-klassiekers mee met de hele zaal. De kaartverkoop voor de Sing-Alongs start morgen, woensdag 13 februari 2019, via de reguliere voorverkoopadressen.
 

Cast van Bohemian Rhapsody droeg echte Queen-kleding
Lees ook

Cast van Bohemian Rhapsody droeg echte Queen-kleding

Met twee miljoen bezoekers sinds de release op 1 november 2018 is Bohemian Rhapsody inmiddels goed voor een box office van 19.411.172 Euro. De film stijgt naar met deze opbrengst naar plaats drie in de Nederlandse box office Top 5 allertijden, en zit de nummer twee 'Spectre' uit 2015 (20.520.272 Euro) op de hielen.

De film is genomineerd voor vijf Oscars: Beste Film, Beste Acteur (Rami Malek), Beste Montage, Beste Geluid en Beste Geluidseffecten. De film won eerder twee Golden Globes: Beste Film (Drama) en Beste Acteur (Drama) - Rami Malek.