heftig

EOTB-Brody was verslaafd en leefde op straat

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ex on the Beach: Double DutchEOTB-Brody was verslaafd en leefde op straat
RTL

Bad Boy Brody heeft een verleden waar je best even van schrikt. Vorige week liet hij weten dat hij anders voordeed in het programma dan dat hij is. Nu biecht hij nog meer op in Club Hub.

"Ik zat niet op school, dus ik zat gewoon op een bankje"

In de Youtube-video die verscheen vertelt Brody aan presentatrice Emma Wortelboer dat hij opgegroeid is in een pleeggezin en hij op zijn zeventiende al uit huis ging. Hij kwam terecht in Groningen en daar leefde hij vooral op straat. Zijn dagen bestonden uit drinken en slapen. "Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op. Ik zat niet op school, dus ik zat gewoon op een bankje. Ik kocht voor € 4 een goedkope fles prosecco en rond een uur of twee was ik zo zat, dan ging ik slapen en kocht ik weer een prosecco. En dan 's nachts tot een uur of drie muziek luisteren enzo."

EOTB-Brody geeft toe dat hij typetjes speelde
Lees ook

EOTB-Brody geeft toe dat hij typetjes speelde

Brody dronk om dingen te vergeten. Praten over wat hem dwars zat deed hij namelijk niet. "Ik praatte met niemand in die tijd. Het was niet meer houdbaar om zo door te gaan. Op zo’n leeftijd al aan de drank zitten, dan moet je wel wat veranderen."

Om uit de situatie te komen, kon hij niet terecht bij een afkickkliniek. Daar was hij nog te jong voor. Maar hij kon wel in een andere hulpgroep terecht waar hij geholpen werd om zijn leven weer op de rit te krijgen. En gelukkig: het gaat inmiddels veel beter met hem. Samen met zijn broer runt hij een barbershop en hij verkoopt zijn eigen Loco Loco-truien.