Can't hold it back anymore

Fans zijn overtuigd: Elsa is lesbisch in Frozen 2

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© DisneyFans zijn overtuigd: Elsa is lesbisch in Frozen 2
RTL

Na de release van de eerste Frozen was er al speculatie over de seksuele geaardheid van hoofdrolspeelster Elsa. De beelden van de nieuwe trailer voor de tweede film zouden deze theorieën volgens fans bevestigen.

"Hmmmm....."

In de eerste beelden van Frozen 2 zien we een nieuw personage. Het gaat om een jong meisje met bruin haar die met verwondering kijkt hoe een blonde man vanuit de bladeren op de grond tevoorschijn komt. Omdat er verder geen duidelijke connectie te vinden is en de geruchten al langer de ronde doen over Elsa's geaardheid, zou het volgens fans logisch zijn dat de twee een liefdesconnectie hebben. 

© Disney

Disney zou de geaardheid van Elsa al hebben laten doorschemeren in de eerste film. Fans vroegen de Amerikaanse stem van Elsa, Kristen Bell, op Twitter over de geruchten. De actrice schreef op de vraag wie het nieuwe meisje is slechts "Hmmmm....." terug. In de gebruikersnaam van het account dat de vraag stelt staat "Geef Elsa een vriendinnetje", waarmee duidelijk is waar de vraag naar verwijst. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verder is er nog geen bevestiging van de verhaallijn van Elsa in Frozen 2 en dus ook nog niets over haar eventuele geliefde in de film. De komende tijd zullen er vast meer beelden komen en verder gespeculeerd worden. 

Lees meer over
Kristen BellIndina MenzelDisney