you're mine

Opnames tweede seizoen You begonnen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixOpnames tweede seizoen You begonnen
RTL

Heb jij de psychologische Netflix-thriller You ook verslonden? Dan hebben we goed nieuws, want het tweede seizoen is in aantocht! De eerste 'table reading' is zelfs al achter de rug.

De cast van de populaire serie deelde het grote nieuws zelf via een Twitter-berichtje. "Joe samen zien met Love én Candance zorgt ervoor dat we blij zijn dat we single zijn... You seizoen 2 in productie!", luidt de tekst bij de post. Ook Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, toont alvast zijn meest mysterieuze blik in de post. Maar ook Ambyr Childers, die Candance speelt en kersverse aanwinst Victoria Perdretti die Love Quinn speelt, zijn te zien op een foto van de eerste 'table reading'.

Maar er zijn nog meer nieuwe gezichten te zien in het tweede deel. Ook Jenna Ortega, die je kan kennen uit de Amerikaanse telenovela Jane The Virgin, schittert in de nieuwe reeks. Jenna zal de rol van Ellie vertolken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Walking Dead terug op Fox en Netflix
Lees ook

The Walking Dead terug op Fox en Netflix

Ook het tweede seizoen is weer gebaseerd op de boekenreeks van schrijfster Caroline Kepnes. In het vervolg, Hidden Bodies, verhuist Joe naar Los Angeles om een nieuw leven op de starten. Maar dat betekent niet dat hij aan de West Coast zachter wordt. Showrunner Sera Gamble vertelde namelijk eerder al dat Joe "behoorlijk gekke shit doet" in het tweede seizoen. Spannend!

In het nagelbijtende eerste seizoen van de Netflix-thriller You valt de geniale bedrijfsleider Joe als een blok voor de prachtige Beck. Joe (gespeeld door Penn Badgley) begint al snel rare trekjes te vertonen en zet alles op alles om Beck voor zich te winnen. Hij is vastbesloten om haar hart te veroveren en gaat zelfs over lijken...

Lees meer over
Netflix