hoogtepunt

6 series voor op je lijstje als je fan bent van Sex Education

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix6 series voor op je lijstje als je fan bent van Sex Education
RTL

Heb jij zonder enige vorm van gêne de Netflix-serie Sex Education in één ruk uitgekeken? Wellicht zorgen de volgende series dan ook wel voor een hoogtepunt.

1. Awkward

Werkelijk alles waar Sex Education om bekend staat komt voorbij in cult classic Awkward. In de populaire serie, die vanaf nu te zien is bij Videoland, volgen we de komische en ietwat ongemakkelijk Jenna Hamilton. De tiener worstelt met haar identiteit wanneer ze door een 'zelfmoordpoging' van de een op de andere dag van een muurbloempje in de talk of the town verandert. Dat een middelbare school een tijd is van vallen, opstaan en weer doorgaan is, brengt Awkward op hilarische wijze in beeld. 

2. Easy

De niets verbloemende Netflix-serie Easy volgt een aantal verschillende personages in het hartje van Chicago terwijl ze zich door het moderne doolhof van liefde, seks en relaties banjeren. De serie is een feest der herkenning en deinst niet terug voor ongemakkelijke en frustrerende problemen. Seks is het key word in de serie.

'Riverdale straks niet meer te zien bij Netflix'
Lees ook

'Riverdale straks niet meer te zien bij Netflix'

3. Skins

Deze indringende serie volgt het rusteloze leven van een groep tieners, terwijl de vrienden en wannabe-geliefden hun laatste schooljaren doorlopen. Wie Sex Education al heftig vond kan deze show misschien maar beter links laten liggen. Het gaat er in het Britse tienerdrama namelijk nóg heftiger aan toe. Denk: heel veel seks, drank, drugs én feesten.

4. Russian Doll

In de Netflix Original gaat Nadia steeds weer dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid. Eeuwig leven klinkt misschien als een droom, maar zoals Nadia ondervindt heeft het ook flink wat nadelen... En zoals we van actrice Natasha Lyonne gewend zijn, neemt ze geen blad voor haar mond in de geprezen serie.

5. Baby

Privéschool? Check. Knappe tieners? Check. Luxe leven? Check. Alle ingrediënten voor een heerlijk avondje vind je in de Italiaanse serie Baby. De buitenlandse versie van hitsensatie Gossip Girl draait om een groepje Romeinse tieners die he-le-maal klaar zijn met de dagelijkse sleur en willen ontsnappen aan hun familie en school. Om al hun problemen te vergeten duiken de meiden in het duistere leven van de prostitutie, en dan gaat een nieuwe deur open voor de meiden.

6. The End of the F***ing World

De onheilspellende serie gaat over James, gespeeld door Alex Lawther, en Alyssa, gespeeld door Jessica Barden, die wegrennen van huis en samen de meest bizarre dingen meemaken. James denkt namelijk dat hij een psychopaat is en de enige manier om daar achter te komen is door Alyssa te vermoorden... 

Lees meer over
Netflix