Plastic perfect

Kylie Jenner ontkent plastische chirurgie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKylie Jenner ontkent plastische chirurgie
RTL

Kylie Jenner's transformatie is al jaren een groot onderwerp. Haar rondingen en gezicht lijken flink veranderd door allerlei chirurgische ingrepen, maar de ster blijft steevast ontkennen dat er aan haar gesleuteld is.

"Mensen denken dat ik volledig onder het mes ben gegaan en mijn gezicht compleet heb gereconstrueerd, dit is helemaal niet waar"

In een interview met Paper Magazine heeft Kylie Jenner duidelijk gemaakt dat ze geen drastische veranderingen aan haar gezicht heeft aangebracht. "Mensen denken dat ik volledig onder het mes ben gegaan en mijn gezicht compleet heb gereconstrueerd, dit is helemaal niet waar."

Hoewel ze de plastische chirurgie ontkent, geeft ze toe dat haar uiterlijk niet alleen teweeg wordt gebracht door goede styling, belichting en fotografie. "Men begrijpt niet wat een goede haarstyling en visagie en, zegmaar, fillers, teweeg kunnen brengen" Welja... Dat ze haar lippen heeft laten opspuiten is natuurlijk geen verrassing meer. "Ik gebruik fillers, dat ontken ik niet."

Kylie Jenner voor haar transformatie© Getty Images
Kylie Jenner voor haar transformatie
Kylie Jenner nu© Getty Images
Kylie Jenner nu

Haar lippen mogen dan opgevuld zijn, maar hoe zit het dan met haar rondingen? Kylie ontkent dat ze daar ook maar iets aan heeft laten doen. Ondanks het feit dat ze regelmatig push-up bh's draagt, beweert ze het volgende: "Naarmate ik ouder ben geworden, ben ik zeven kilo aangekomen en is mijn lichaam veranderd." Zou het dan echt aan haar genen liggen?

Lees meer over
Kylie Jenner